Notícies
Foto: Google
29 de desembre del 2022
El Cineclub Link porta a La Violeta ‘La Patrulla Canina: la pel·lícula’ per al públic infantil i familiar d’Altafulla
Es tracta d’una proposta llaminera, que permetrà els nens i nenes de la vila gaudir d’una sessió de cinema durant les festes de Nadal
El Cineclub Altafulla Link ofereix aquest divendres 30 de desembre la darrera proposta cinematogràfica del 2022, que s’enfoca al públic infantil, que aquests dies gaudeix de les vacances escolars. La cinta escollida, i que es podrà veure a La Violeta a partir de les 18h, és ‘La Patrulla Canina: la pel·lícula’ (2021).

El president de l’entitat, José Manuel Ruiz, ha explicat que tot i no ser un film nadalenc, té tots els ingredients per entretenir a la canalla. En aquest sentit, ha assegurat que l’objectiu és que “els infants tinguin l’oportunitat d’anar al cinema durant les festes”. Ho podran fer sense moure’s del poble, i amb una proposta molt llaminera, que està a l’ordre del dia.

La història del film comença amb l’arribada d’Humdinger, el gran rival de la Patrulla Canina, a l’alcaldia de Ciutat Aventura. Això provoca estralls, i el Ryder i els cadells es posen en marxa per enfrontar-se al nou desafiament. Un d’ells, però, ha de rendir comptes amb el seu passat a la ciutat, mentre que la resta suma una nova aliada, la gossa Liberty.

El film, doncs, manté l’essència i els personatges de la sèrie que es pot veure per diversos canals de televisió. S’adapta, però, al format de llargmetratge, que “permet gaudir de la Patrulla Canina al cinema i en família, que és el que busquem amb aquestes propostes de Nadal”, ha dit Ruiz.

Després d’aquesta darrera sessió de l’any, el Cineclub Altafulla Link encararà el 2023 amb una activitat frenètica gràcies a l’acord de col·laboració amb el Casal La Violeta. Durant el primer trimestre oferirà cicles de pel·lícules de diverses temàtiques. El primer tindrà lloc el dissabte 14 de gener, i estarà dedicat a l’obra del director Steven Spielberg amb els films ‘El diabló sobre ruedas’ (17h) i ‘Tiburón’ (19h). El preu és de 5 euros per cada passi, si bé és pot adquirir un abonament de 20 euros per a les set propostes que hi haurà fins al març.
José Manuel Ruiz, president del Cineclub Altafulla Link
José Manuel Ruiz, president del Cineclub Altafulla Link
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es