Notícies
Foto: Arxiu
10 de gener del 2023
El Cineclub Altafulla Link vol recuperar el "cinema de barri" amb sessions estables al Casal Municipal de La Violeta
Aquest cap de setmana es dona el tret de sortida als cicles dedicats als grans autors i les grans pel·lícules de la història
Els responsables del Cineclub Altafulla Link s'han proposat recuperar la idea del "cinema de barri" per oferir a la vila un espai on poder gaudir de manera regular de bon cinema més enllà de les propostes que també de manera periòdica, però menys freqüents, oferia l'entitat fins ara. Es tracta, segons ha explicat el seu president, José Manuel Ruiz, en una entrevista al programa Hora Local, que la Violeta torni a ser una sala de cinema com les d'abans, un ideal romàntic, potser, a imatge de la mítica sala de 'Cinema Paradiso'.

Ruiz confia que la gent s'aculli a aquesta idea i respongui a les diferents propostes que es vagin fent des de La Violeta per anar omplint la sala i poder gaudir tot l'any de bon cinema. Per fer-ho de moment es començarà amb diversos cicles dedicats a directors destacats del panorama cinematogràfic de tots els temps i les pel·lícules que han marcat la història del cinema.

El primer dels cicles programats és el dedicat a Steven Spielberg i es farà a través de dos films ben diferents entre ells. El primer que va fer, 'El diablo sobre ruedas', que és poc conegut pel gran públic, i la mítica 'Tiburón', que el va catapultar a la fama i va ser el preludi de la resta de pel·lícules d'èxit incontestable que arribarien després. Aquest cicle es podrà gaudir a La Violeta ja aquest cap de setmana, dissabte dia 14, en una sessió doble a les 17h i a les 19h.

Les entrades ja es poden adquirir al web lavioleta.sacatuentrada.es, a l'Oficina de Turisme i a la màquina d'informació de la plaça del Pou. Cada una de les pel·lícula té un cost de 5 euros si bé es poden adquirir abonaments a 20€ per a les 7 sessions programades des d'ara fins al març.
José Manuel Ruiz, president del Cineclub Altafulla Link
José Manuel Ruiz, president del Cineclub Altafulla Link
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es