Notícies
08 de gener del 2016
El cicle Altafujazz dedica un homenatge a Louis Amstrong en la primera actuació del 2016
El concert tindrà lloc el dissabte a les 20h. En aquesta ocasió, es trasllada de la Pallissa de l’Era del Senyor al Casal La Violeta
El cicle de concerts Altafujazz dóna el tret de sortida al 2016 aquest cap de setmana amb un homenatge a Louis Amstrong. Després de diversos mesos sense aquelles cançons més conegudes de la història de la música, la darrera actuació de l’any arribava de la mà de la formació Stand Jazz.

Aquest mes de gener, la nova interpretació ofereix una nova aposta, un tribut a un dels grans músics del jazz del segle XX, a càrrec de ‘The 5 Outsiders’. Joseph Derteano a la direcció i a la trompeta, Eva Garin al trombó, Haizea Martiartu al saxo soprano, Arnau Julia a la bateria, Julio Marx al saxo baríton, i Mikha Violin al banjo i a la veu, oferiran les peces més emblemàtiques del trompetista i un dels cantants més influents del jazz.

El responsable del cicle, Toni Pla, ha avançat que en aquesta ocasió, l’actuació es trasllada al Casal La Violeta, donat el volum de músics i l’elevada previsió de públic. No varia ni el dia ni l’horari, que continuarà sent el primer dissabte de mes, 9 de gener, a les 8 del vespre.

L’Altafujazz va néixer el febrer del 2011. Des d’aleshores, han passat pel seu escenari reconegudíssims músics i intèrprets de nivell internacional. Una programació molt variada i de gran qualitat que tornarà a repetir-se aquest 2016.
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla