Notícies
Foto: L'ARC Serveis
01 de febrer del 2023
El Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda celebra el 'Dia Mundial de la Pau i la No-Violència'
Els usuaris i els professionals del centre van participar en l'elaboració del cor que decora el pati de l'Escola Salvador Espriu
El Centre de Dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà se suma enguany al Dia Mundial de la Pau i la No-Violència, que s'ha celebrat aquest dilluns 30 de gener. Fruit d'això, ha participat en activitats organitzades per l'Escola Salvador Espriu del municipi.

La gent gran i les treballadores del centre han escrit paraules en un collage amb cintes blanques, que forma part del cor que decora el pati de l'escola.

La gerent de L'Arc Serveis, Jerusalem Torra, destaca que "la gent gran del nostre centre han escrit paraules que ens han ajudat a treballar les pròpies emocions i sentiments, i a la vegada, treballar amb unes realitats que moltes vegades ens fan mal".

La participació dels usuaris del centre de dia a les activitats de l'escola és una bona mostra dels tallers intergeneracionals que contribueixen a donar visibilitat a les persones majors i a fomentar l'empatia amb els més menuts. Uns tallers "que fan d'aquest món un món millor, més just, igualitari i inclusiu", afegeix Torra.
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla