Notícies
Foto: Arxiu - Ajuntament de Torredembarra
24 de gener del 2023
El Catllar, Creixell i Torredembarra preparen el Carnaval 2023
Els diferents pobles del Baix Gaià fan el compte enrere per gaudir de la festa, amb noves dates de celebració i inscripcions obertes
La festa de Carnaval està a punt d’arribar als diferents pobles del Baix Gaià. És per això que el Catllar i Creixell ja han detallat els dies que se celebrarà. A Torredembarra estan obertes les inscripcions per participar en l’elaboració de les carrosses i comparses per gaudir de les Rues de Carnaval.

El Catllar ha canviat la data de la celebració del Carnaval al 25 de febrer després de fer una votació popular amb la gent del poble. Les altres alternatives proposades eren l’11 i el 18 de febrer.

I també Creixell detalla la programació dels actes del Carnaval d’enguany, que es faran en dos caps de setmana diferents. La Rua infantil es farà el dissabte 18 de febrer a les 17.30 h, mentre que La Gran Rua es farà el següent dissabte dia 25 a les 20 h. Com anys anteriors, L’Ajuntament de Creixell considera millor traslladar la festa una setmana després del dia assenyalat perquè puguin participar diferents colles d’altres municipis propers i fer una exhibició més lluïda de la cercavila.

D’altra banda, les carrosses de Torredembarra sortiran pel poble el cap de setmana del 18 i 19 de febrer on desfilaran els diferents grups inscrits a la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Torredembarra, les persones interessades a participar tenen temps fins al 7 de febrer per apuntar-s’hi.
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla