Notícies
Foto: Barnasants
27 de gener del 2023
El Barnasants torna a Altafulla aquest maig, amb Albert Pla
La vila serà novament seu d'aquest certamen que compta amb més de 25 anys de trajectòria apostant per la cançó d'autor amb artistes reconeguts
Altafulla tornarà a ser una de les seus del festival Barnasants tres anys després. I ho farà de la mà del cantautor Albert Pla, que actuarà a La Violeta el 6 de maig a les 20 hores.

El festival ja ha presentat la programació per l'edició d'aquest 2023, amb desenes de concerts de cançons d'autor per arreu del territori català. El primer se celebra aquest mateix divendres i l'esdeveniment s'allargarà fins el 18 de maig.

El concert d'Altafulla anirà a càrrec del polifacètic Albert Pla, un dels artistes més transgressors i sorprenents de l'escena musical catalana, que pujarà a l'escenari altafullenc per teatralitzar les seves cançons.

La Violeta continua així ampliant la seva oferta cultural, ara amb una proposta provinent del Barnasants, que ja va fer parada a Altafulla durant 8 anys.

El certamen compta amb una trajectòria de més de 25 anys omplint escenaris amb cantautors de prestigi reconegut i donant veu i un impuls a la cançó d'autor. Per tenir més informació de l'edició d'enguany es pot accedir al web barnasants.com.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es