Notícies
Foto: Banc dels Aliments
10 de juliol del 2024
El Banc d'Aliments obrirà un nou magatzem a Tarragona
L'entitat podrà atendre les necessitats d'unes 15.000 persones en situació de pobresa o exclusió social, a les quals proporcionarà almenys un àpat diari
El Banc d'Aliments obrirà un nou magatzem a Tarragona. La instal·lació, que s'ubicarà al Polígon Industrial de Riu Clar, està previst que comenci a funcionar el mes de setembre, i implicarà un canvi d'estratègia i del repartiment del territori, com ha avançat el president de la Fundació del Banc dels Aliments, Josep Maria Solanes, en declaracions a Tarragona Ràdio. Concretament, parla de "diversificar els espais i modificar els sistemes de treball".

Des de la nova seu es distribuiran aliments a les comarques del Tarragonès, el Baix Penedès, la Conca de Barberà i l'Alt Camp, en què resideixen uns 428.000 habitants. Amb aquest objectiu, l'entitat fa una crida a noves persones que vulguin fer tasques de voluntariat, participant en la distribució dels aliments i en les tasques d'administració.

Mitjançant les Organitzacions Autoritzades de Repartiment, el Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona podrà atendre les necessitats d'unes 15.000 persones en situació de pobresa o exclusió social, a les quals proporcionaran almenys un àpat diari.

Des de l'entitat, Solanes assegura que l'ajuda a aquest col·lectiu s'ha complicat en els últims mesos perquè la Unió Europea aposta ara per les targetes moneder en detriment dels productes directes. A la vegada, expliquen que cada vegada hi ha més persones i entitats que necessiten el suport alimentari en el seu dia a dia.
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla