Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
20 de gener del 2023
El Baix Gaià celebra Sant Sebastià
El ball d’hivern de les primeres festes de l’any torna aquest cap de setmana a Torredembarra, La Riera de Gaià i Vespella
L’Ajuntament de Torredembarra dona la benvinguda a la Festa Major del barri de Clarà aquest divendres al vespre amb un concert a càrrec de la Coral Santa Rosalia a l’església de Sant Joan Baptista de Baix a Mar. El diumenge a les 11 hores, es farà l’Ofici Solemne en honor al patró de Sant Sebastià a la Parròquia de Clarà. Alhora, a la Plaça Nelson Mandela, hi haurà un parc de jocs amb inflables, tallers de pinta cares i de llaminadures. Per acomiadar la festa, es farà un vermut a càrrec del Trio Pixinguinha a partir de les 13.30 h.

Des del consistori s’informa que en cas de patir incidències meteorològiques, els actes seran traslladats al Casal Municipal.

On també se celebra Sant Sebastià és a La Riera de Gaià amb l’habitual “ranxet”, amb plats de la memòria culinària col·lectiva del poble. L’acte tindrà lloc al Casal Municipal a les 14 hores. Tot seguit, se celebrarà el bingo popular a favor de Càritas de La Riera amb el qual clourà la commemoració.

D’altra banda, a Vespella, l’església parroquial de Sant Miquel farà una missa a les 11 del matí d’aquest dissabte en honor a Sant Sebastià i en sortir de l’ofici s’oferirà un tast de coca amb moscatell. Ja a les 13.30h serà el torn de demostrar les habilitats culinàries amb el 18è Concurs d’Arrossos de Vespella a l’esplanada del Mas d’en Plana. Un cop el jurat emeti el seu veredicte, es procedirà a la degustació popular dels arrossos cuinats.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es