Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
08 de juny del 2016
Definit el programa de la V Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla
La trobada, enguany centrada en la participació ciutadana, se celebrarà el 8 d’octubre a l’Altafulla Mar Hotel
Els preparatius de la cinquena edició de la Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla avancen a bon ritme. Si ara fa uns dies, anunciàvem que ja tenia lloc i data de celebració; ara ja disposa d’un programa pràcticament tancat.

SE celebrarà el proper 8 d’octubre a l’Altafulla Mar Hotel. Precisament, la ubicació és una de les principals novetats que presenta aquesta nova edició de la trobada. Una altra de les novetats, en aquest cas a nivell organitzatiu, és la possibilitat de participar únicament en horari de matí amb la voluntat d’oferir als assistents un preu més ajustat. Tot i això, el director de la Jornada, Jordi Salvat, ha animat les persones interessades a prendre-hi part al llarg de tot el programa que es presenta “molt interessant”.

Aquesta cinquena edició seguirà un format molt similar al d’edicions anteriors. El Govern Obert i la Transparència van ser els protagonistes de la passada edició. Uns àmbits als quals enguany se’ls vol donar continuïtat centrant el debat en la participació ciutadana.
Els principals ponents seran en aquesta ocasió Carles Agustí, responsable del desenvolupament del Govern Obert de la Diputació de Barcelona; i Joan Gonçales, director de l’Escola de Marquèting Polític Gobernatia. Es mantindrà de nou la píndola, enguany amb el periodista i expert en xarxes socials Ivan Rodon, qui parlarà d’Instagram; i s’oferiran també dues taules rodones. La primera, ‘ Experiències de participació ciutadana 2.0’, de caràcter “més tècnic”, amb la participació de Coia Poblet, cap de projectes a Gabinet CERES; i de Carlota Moragas, professora dels Estudis de Comunicació de la URV; a falta encara de confirmar dos ponents més. I la segona, ‘La participació ciutadana: realitat o ficció?’, més encarada al debat polític, amb la participació d’Hortènsia Grau, diputada de Catalunya si que es pot al Parlament; de Jordi Martí Font, regidor de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona; d’Irene Valdivieso, periodista i codirectora de La Lleonera Comunicació; i de Guillem Ramos-Salvat, periodista i director de Delcamp.cat.

Les persones interessades en participar-hi poden enviar un correu electrònic a comloc.altafulla@gmail.com amb el nom i cognoms, professió, empresa i lloc de residència. Per a més informació poden trucar al telèfon 977 65 29 23.

Enguany les dues modalitats de participació que s’ofereixen són una de 40 euros, que inclou la totalitat de la jornada, i l’esmorzar i el dinar a l’Altafulla Mar Hotel; i una de 20 euros, que inclou la participació a la jornada fins les 2 del migdia, i l’esmorzar a l’hotel. En la primera opció, pels estudiants i pels professionals a l’atur que presentin la documentació acreditativa el preu serà de 35 euros.

L’organització de la jornada va a càrrec de l’Ajuntament d’Altafulla, Salvat Comunicació, i Altafulla Ràdio.
Jordi Salvat, director de la Jornada
Jordi Salvat, director de la Jornada
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla