Notícies
Foto: Creu Roja Joventut
05 de gener del 2023
Creu Roja recull més de 9.000 jocs i joguines noves a Tarragona
S'han repartit entre gairebé 3.00 infants del territori en situació de vulnerabilitat
La 30a Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut ha assolit amb escreix el seu objectiu inicial: superar la xifra de 8.000 joguines recollides al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En total, s'han repartit al llarg d'aquesta edició 9.423 jocs i joguines noves, no bèl·liques i no sexistes entre 2.845 nens i nenes en situació de vulnerabilitat social del territori.

Així doncs, un any més, Creu Roja Joventut tanca aquesta emblemàtica campanya aconseguint complir amb la seva doble fita: fer arribar joguines noves, amb valors i adequades a l'edat de cada nen i nena, independentment del seu context socioeconòmic, i promoure el dret al joc entre tota la infància.

Amb el lema "Els Seus Drets En Joc", la 30a Campanya de Joguines va arrencar el 22 d'octubre amb l'objectiu de cobrir les necessitats de totes les famílies amb menys recursos que havien sol•licitat aquesta ajuda, i poder garantir així el dret al joc dels seus infants.

Des d'aleshores l'organització, amb la col·laboració de diverses entitats i empreses de la província, ha realitzat múltiples activitats de sensibilització i difusió de la campanya, per tal de conscienciar sobre el valor educatiu del joc i recollir el màxim nombre de joguines possible.

Des de Creu Roja Joventut es valora de manera molt positiva la implicació de la societat tarragonina en la campanya de joguines d'enguany. El nombre de jocs i joguines repartides a la província de Tarragona és el més alt de totes les edicions i demostra la solidaritat de tots els agents que s'hi han implicat, ja sigui a títol individual, com a entitats o des d'empreses.

Seguint amb aquesta tendència, el nombre de voluntariat que ha participat en la campanya també ha batut rècord. En total 207 voluntaris i voluntàries han participat en la 30a edició de 'Els Seus Drets En Joc' a la província, fent tirar endavant aquesta campanya a 21 assemblees locals de Creu Roja a la demarcació de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Ells i elles han estat els encarregats de recollir, classificar i distribuir les joguines entre les famílies vulnerables dels municipis als quals l'organització dona cobertura.
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla