Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
09 de gener del 2023
Creixell recull més de 200 joguines per a infants en risc d'exclusió social
La 4a campanya solidària de recollida de joguines ‘Donem Joc’ va fer entrega de les joguines a una quarantena de nens i nenes
La 4a edició de la campanya solidària de recollida de joguines ‘Donem Joc’, impulsada per la regidoria de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat de l'Ajuntament de Creixell ha recollit més de 200 joguines per a infants en risc d'exclusió social.

Les joguines van ser entregades a una quarantena de nens i nenes en un acte celebrat el passat dijous 5 de gener a Cal Cabaler. L'acte va comptar amb la participació de la regidora de Benestar Social, Chelo Picón, tècnics de l'àrea i membres de Càritas.

L'objectiu d'aquesta campanya solidària és donar una segona vida a les joguines que s'han quedat petites en mans dels infants que més ho necessiten. La campanya consisteix en la recollida de joguines seminoves, que estiguin en bon estat i que no tinguin contingut bèl•lic ni sexista ni violentes. Les joguines van adreçades a nens i nenes de famílies vulnerables de Creixell, que són seleccionades prèviament per la seva situació per part de membres de Càritas Tarragona a Creixell i per la mateixa regidoria.

Des de la regidoria de Benestar Social,es mostren molt satisfetes per l'èxit que ha tingut la campanya i s’ha agraït a totes les persones que hi han col•laborat fent entrega de joguines. També es posa en valor que "moltes joguines han estat entregades precisament per una persona que havia estat usuària del programa i que ara li ha canviat la situació".

Les joguines que no s’han pogut entregar a cap infant es lliuraran a l'associació "Infancias Robadas", amb seu al Vendrell.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es