Notícies
29 de desembre del 2015
Continua en marxa el Pla Grèvol a Altafulla per garantir la seguretat durant la campanya de Nadal
El dispositiu, impulsat per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, es perllongarà fins al gener
La Policia Local d’Altafulla i els Mossos d’Esquadra, de manera conjunta amb les policies locals d’arreu de Catalunya, mantenen actiu el Pla Grèvol que han posat en marxa al municipi aquest desembre per garantir la seguretat i la convivència durant la campanya de Nadal. El dispositiu es perllongarà fins al gener. Tot i això, només són uns dies concrets quan els Mossos d’Esquadra patrullen al municipi. La resta de dies són els agents locals els que s’encarreguen de fer el servei d’horari de tancament.

L'objectiu és prevenir i reduir els furts i robatoris en comerços i estrebades al carrer, que es registren durant aquest període. De fet, el sotsinspector de la Policia Local d’Altafulla, Àngel Fernàndez, ha explicat que el dispositiu, un any més, reforça el servei d’horari de tancament d’establiments que ofereix a la ciutadania cada dia durant tot l’any amb un agent al Barri Marítim i un agent al poble.

Àngel Fernàndez també ha explicat que els controls conjunts amb els Mossos són rutinaris al llarg de tot l’any. Un fet que es veu reflectit en el baix índex de delinqüència que es registra al municipi.

El patrullatge conjunt entre Policia Local i Mossos d’Esquadra, que permet mantenir contacte directe amb els comerciants, s'alterna amb el patrullatge amb vehicle i amb la realització de diferents punts de control estàtic. En aquest sentit, el pla també preveu més controls de trànsit i de consum d'alcohol i drogues en algunes dates concretes i dispositius per prevenir incidències en l'àmbit de l'oci nocturn.

És, de fet, en aquesta matèria de dispositius especials, que els Mossos d’Esquadra intensificaran aquest 31 de desembre la vigilància a les carreteres tot coincidint amb la festa de Cap d’Any. Augmentaran els controls d’alcoholèmia i drogues en els punts més propers a les zones d’oci però sense deixar de banda les vies principals on la circulació de vehicles augmenta considerablement aquestes dates.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla