Notícies
29 de desembre del 2015
Comencen els preparatius del Parc Infantil de Nadal d’Altafulla
Les activitats tindran lloc fins els dies 2, 3 i 4 de gener, de 17h a 20h al Pavelló Municipal
Els més petits d’Altafulla podran tornar a gaudir els propers dissabte 2, diumenge 3 i dilluns 4 de gener del Parc Infantil de Nadal que impulsa l’Ajuntament en el marc del seu programa de festes.

El Parc Infantil de Nadal obrirà les seves portes al Pavelló Municipal. Les diferents activitats que acollirà tindran lloc des de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre.

Conjuntament organitzat entre les àrees de Festes i Turisme, el Parc de Nadal d’enguany comptarà amb un nombre similar a l’any passat pel que fa a activitats, jocs i tallers. De fet, des del consistori, la regidora Montse Castellarnau ja ha avançat que per tal de facilitar el desenvolupament de tot plegat fins i tot s’ocuparan les pistes de l’escola El Roquissar.

Montse Castellarnau ha recordat que l’accés al Parc de Nadal serà totalment gratuït “amb la finalitat que tothom s’ho pugui permetre i hi tingui accés aquests dies de vacances”. És per això, ha explicat la regidora, que “l’Ajuntament hi destina una partida econòmica important”.

El Parc de Nadal infantil d’Altafulla esdevindrà una de les darreres activitats del programa d’actes de les festes al municipi. I cal destacar que serà en aquest marc quan arribarà a Altafulla el patge reial de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar. Tota la tarda del dissabte s’estarà al pavelló poliesportiu per recollir les últimes cartes als Reis Mags.
Montse Castellarnau, regidora de Turisme
Montse Castellarnau, regidora de Turisme
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla