Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
09 de gener del 2023
Centenars de veïns i veïnes d’Altafulla gaudeixen d’una cavalcada de Reis completa i sense pandèmia
Ses Majestats van rebre un bany de masses també al casal La Violeta, on van entregar alguns dels regals que duien
Tot va transcórrer segons els paràmetres previstos i la cavalcada de Reis d’Altafulla va poder-se realitzar de manera completa, amb el tradicional contacte posterior amb Ses Majestats que sempre és del més desitjat pels petits i petites de la vila. Contacte, és de fet, ha estat, de fet, el més desitjat i més exercit aquests dies de festa marcats per la total llibertat de reunió i la possibilitat de gaudir dels diversos actes festius programats per l’Ajuntament d’Altafulla sense cap tipus de restricció.

Un d’aquests, segurament el més esperat de l’any, ha estat la cavalcada de Reis. Una cavalcada que sortia puntual de la plaça dels Vents amb l’escalf dels veïns de Baix a Mar i que diligentment recorria la Via Augusta i el pont de la via per enfilar Alcalde Pijuan i arribar a Marquès de Tamarit per fer un tomb per alguns carrers del centre i finalment fer parada a la plaça del Pou.

La il·lusió es veia en els ulls dels infants i també d’aquells familiars que els acompanyaven i, al seu torn, gaudien observant, precisament, aquesta estampa. Salutacions al llarg de tot el recorregut des del carrer mirant cap amunt cap a les carrosses dels tres Reis d’Orient i després salutacions més properes, a la mateixa plaça, on Ses Majestats es van fer terrenals per uns minuts.

Abans, però, calia escoltar les bones noves que ens portaven els Reis, amb desitjos d’esperança per als qui no poden gaudir de les festes com caldria i amb la promesa de repartir els regals per totes les cases d’Altafulla.

Després del discurs, els Reis, com feia dos anys que no podien fer, van poder baixar a peu de plaça per saludar tots els nens i nenes que s’hi acostaven i fer-s’hi fotografies.

La nit va cloure també amb un acte recuperat, l’entrega de regals directament de mans de Ses Majestats des de La Violeta. Va ser la prèvia del repartiment per totes les cases de la vila, ja amb els infants dormint i amb la foscor de la nit i la llum de la lluna com a únics acompanyants.
Ses Majestats Els Reis d'Orient
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es