Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
08 d'abril del 2024
Campanya de seguretat viària per evitar distraccions al volant a Roda de Berà
La manipulació de diferents dispositius com el mòbil, fumar o usar auriculars és una de les principals causes d'accidentalitat
La Policia Local de Roda de Berà, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit (SCT), durà a terme del 8 al 14 d'abril una campanya de seguretat viària sobre les distraccions al volant i el respecte per les indicacions del semàfor.

L'estratègia de vigilància se centrarà en detectar les desatencions en la circulació, sobretot les relacionades amb la manipulació del telèfon mòbil i l'ús de dispositius com ara pantalles, navegadors o monitors, fumar, maquillar-se o utilitzar auriculars connectats a un aparell de so. Com recorden des del cos policial, "totes elles activitats incompatibles amb la conducció i l'obligatòria atenció permanent que s'ha de mantenir al volant".

"Aquestes campanyes de control i vigilància són imprescindibles per conscienciar els usuaris i usuàries dels riscos que poden comportar les distraccions durant la conducció i les seves conseqüències", expliquen des del consistori, tenint en compte que suposen la principal causa d'accidentalitat.

La Policia Local recorda, però, que aquestes accions es vigilen tot l'any i que durant aquesta setmana s'intensificaran els controls.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla