Notícies
Foto: Arxiu
05 de desembre del 2023
Bones perspectives del sector comercial i de la restauració d’Altafulla per al pont de desembre
Des d’ATECA creuen que anirà “tan bé com l’any passat” i que aquests dies poden ser un indicatiu de l’èxit que s’esdevingui per Nadal
Altafulla encara aquesta setmana el pont de desembre o pont de la Puríssima, que com és habitual serveix d’avantsala de les festes de Nadal. Enguany, els dies festius s’escauen dimecres dia 6 i divendres dia 8, tot i que hi ha moltes famílies que segur que podran gaudir de cinc dies sense obligacions ni laborals ni estudiantils, comptant també el dijous. D’aquestes, un bon grapat el passaran a la nostra vila, sigui perquè són veïns de segona residència o perquè vénen a fer turisme.

S’espera, doncs, que el pont comporti l’habitual augment de població de cada any, i el sector comercial i de la restauració de la vila ja l’espera amb candeletes després d’aquest moment d’impàs entre l’estiu i el Nadal. El president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, es mostra optimista i creu que la cosa anirà tan bé com l’any passat.

De cara a les festes de Nadal, que els comerciants i restauradors ja miren de reüll, Lloret creu que el pont de desembre pot ser un indicador sobre l’èxit que pugui tenir el sector en aquestes dates tan assenyalades.

El pont i el Nadal són dos períodes totalment diferents, com remarca el president d’ATECA, si bé els dies que encarem a partir d’aquest dimecres poden servir perquè visitants i turistes coneguin Altafulla i hi tornin per festes o en un altre moment de l’any. Ja haurà de ser el següent, clar, perquè el 2023 s’acaba.
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla