Notícies
18 de gener del 2023
Bona acollida del nou Club de Lectura ‘Creixell. Crims’ a la Biblioteca
La conductora de la sessió ha estat l'escriptora Raquel Gámez-Serrano, i l'obra que ha iniciat el cicle de novel·les és 'Estudi en escarlata', d'Arthur Conan Doyle
La Biblioteca de Creixell ha celebrat la primera sessió del nou Club de Lectura ‘Creixell.Crims’ el dijous 12 de gener. La proposta ha comptat amb una bona acollida per part dels veïns i veïnes que són amants del gènere criminal.

La conductora del club és l'escriptora Raquel Gámez-Serrano, i l'obra que ha iniciat el cicle de novel·les és 'Estudi en escarlata', d'Arthur Conan Doyle. Una tria motivada perquè es tracta de la primera novel·la en la qual apareix el detectiu Sherlock Holmes i s'explica l'inici de la relació amb el seu inseparable amic Watson.

Durant la sessió, Gámez-Serrano ha explicat l'origen de la novel·la criminal i ha introduït els presents en la figura de Conan Doyle, de Sherlock Holmes, de Poe, dels detectiu i detectives victorians, de la Revolució Industrial i de l’Edat Daurada. Des del consistori destaquen que “hi ha hagut una conversa molt agradable i enriquidora sobre l’obra escollida.

La segona trobada tindrà lloc el mes de febrer. Els participants parlaran del llibre ‘Collita roja’, de Dashiell Hammet, per endinsar-se en la corrent americana del gènere negre. Per participar-hi només cal adreçar-se a la Biblioteca de Creixell, o contactar-hi a través del telèfon 977 80 34 00 o el watshapp 607 87 10 54.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es