Notícies
Foto: Intersindical Educació
26 de gener del 2023
Baix seguiment de la vaga d’Educació per part de l'alumnat i el professorat de les escoles i l’Institut d’Altafulla
La marxa conjunta d’Educació i Sanitat a Tarragona ha fet que el nombre d’absències hagi pujat lleugerament i sense afectacions importants
La vaga d’Educació i Sanitat per exigir millors condicions en tots dos sectors continua aquest dijous 26 de gener amb diverses mobilitzacions arreu del país. A Tarragona, aquest matí s’ha dut a terme una marxa conjunta convocada pels sindicats des de la plaça dels Carros fins als serveis territorials d’Educació i de Sanitat. Això ha fet que hi hagi hagut un lleuger increment en l’absència d’alumnes i professors a les escoles de primària La Portalada i El Roquissar, i l’Institut d’Altafulla.

La secretària del claustre de La Portalada així ho ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio, on ha dit que el seguiment de la vaga tant aquest dimecres com dijous ha sigut baixa, sense provocar cap afectació rellevant. Per tant, segueix la tònica de dimecres en l’altre centre de primària, El Roquissar.

A l’Institut d’Altafulla també s’ha repetit la mateixa situació de dimecres, és a dir, un seguiment baix tant per part dels alumnes com dels professors. Com ha explicat la directora Belén Jiménez, els qui donen suport a la convocatòria són els alumnes de 3r i 4t d’ESO i batxillerat.

A nivell de país, el Departament d’Educació ha xifrat en un 5,11% el seguiment de la segona jornada de vaga de personal docent funcionari, interí i laboral de l’ensenyament públic que depèn de la conselleria i del Personal d’Administració i Serveis (PAS) fins a les 10.00 hores. Aquest seguiment correspon a la informació que li han reportat el 65,76% dels centres.
Belén Jiménez, directora de l'Institut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Cinema a la fresca: 'As Bestas' de Rodrigo Sorogoyen
Divendres 22 de setembre a les 22h a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Baixada de Trastos
Diumenge 24 de setembre a les 11h des de l'Ermita de Sant Antoni
Organitza: Diables d'Altafulla
Vermut Popular amb dj Jarras
Diumenge a les 12.30h a la plaça del Pou
Organitza: Diables Petits d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla