Notícies
23 de novembre del 2015
Aturades les negociacions per constituir la comarca del Baix Gaià
La regidora altafullenca Alba Muntadas, una de les impulsores de la iniciativa, espera reprendre les negociacions aquest proper 2016
L’Ajuntament d’Altafulla va posar sobre la taula ara fa uns mesos la possibilitat de constituir la comarca del Baix Gaià, o, si més no, de crear un organisme que vetllés pels interessos del territori. La celebració de les Eleccions Municipals del passat mes de maig, però, va deixar en ‘stand by’ les negociacions.

Aquest procés de constitució, doncs, fa mesos que està aturat. La iniciativa, que va néixer a proposta de l’Ajuntament d’Altafulla, va rebre en el seu moment el suport d’alguns municipis veïns, però d’altres s’hi van posicionar en contra.

El consistori altafullenc va establir converses amb alguns dels alcaldes que apostaven per la creació d’un organisme que vetllés pels interessos del territori. Unes negociacions que es van aturar amb la celebració de les Eleccions Municipals.

Altafulla considera que és una “reivindicació necessària molt arrelada al territori”. De fet, ja existeixen moltes iniciatives socials sota aquesta marca. El primer pas seria constituir una Taula de Càrrecs Electes del Baix Gaià.
Alba Muntadas, regidora de l'Ajuntament d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla