Notícies
04 de desembre del 2015
ATECA homenatja la Ferreteria Casas d’Altafulla en el seu 15è Sopar Anual
Una seixantena de persones s’han reunit aquest dijous al restaurant Yola per commemorar els seus 26 anys de trajectòria
L'Associació Turística d'Empresaris i Comerciants d'Altafulla (ATECA) ha celebrat aquest dijous el 15è sopar anual de l’entitat al restaurant Yola. En aquesta edició, ha estat la Ferreteria Casas l’empresa local que ha rebut l’homenatge pels seus 26 anys de trajectòria professional.

Va obrir les portes el novembre de 1989 de la mà de la Marta Mateu i el Lluís Vives que recorden “que van passar molts dies asseguts a l’esglaó de la porta de la botiga pensant quin tipus de negoci obrien, ja que llavors el Camí de les Bruixes no era un carrer gaire transitat”. Des del principi, la Marta Mateu és qui ha estat sempre al capdavant del negoci, amb l’ajuda incondicional del seu marit Joan Casas. També hi han treballat els fills Joan i Marc en diferents èpoques. La Marta s’ha mostrat molt agraïda i molt il·lusionada pel reconeixement.

També s’ha mostrat molt satisfet el president d’ATECA, Lluís Canyellas, qui ha destacat el “servei extraordinari” que han ofert durant tots aquests anys, i els seus inicis en “moments molt complicats”.
El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, també ha parlat d’homenatge “molt merescut”.

El maig d’aquest any, la Generalitat de Catalunya els va concedir un diploma commemoratiu pels seus 25 anys darrera el taulell. La Marta va confessar que “el secret de portar tants anys en un comerç local és adaptar-se als temps i està al servei del client amb un tracte de tu a tu”.

Més enllà de preparar el sopar anual, ATECA està treballant també aquests dies en la campanya de Nadal. Ha repartit entre els seus associats bosses ecològiques, bolígrafs, blocs de notes i calendaris, per tal de promoure les seves marques durant aquests dies. També estan en marxa els preparatius de la tercera edició de la campanya “Compra a Altafulla i guanya un mar de premis”
Marta Mateu, una de les homenatjades
Lluís Canyellas, president d'ATECA
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla