Notícies
Foto: Viamed
05 de gener del 2023
Aquest gener començarà la construcció d'un nou hospital privat a Tarragona
Es tracta del complex que alçarà l'empresa Viamed, gestora de la Clínica Monegal
El pròxim dijous, 12 de gener, arrenca el projecte del nou Hospital Viamed a Tarragona, que comptarà amb una extensió de 15.000 m² i amb tecnologia puntera. Les obres seran dutes a terme per OHLA seguint els estàndards més alts de sostenibilitat ambiental, estalvi energètic i innovació.

El nou Hospital Viamed Tarragona tindrà 4 grans àrees on el pacient podrà trobar tot tipus de serveis com ara una sala d'hemodinàmica d'última generació, urgències 24 hores amb doble circuit adults/pediatria, gabinets assistencials i les principals especialitats mèdiques i quirúrgiques.

Tindrà una àrea d'hospitalització, amb 96 habitacions individuals i una unitat de cures intensives amb box d'aïllats. Així mateix, oferirà atenció ambulatòria, on hi haurà un servei de diagnòstic per la imatge i hospital de dia quirúrgic.

En un tercer bloc hi trobarem el suport i serveis al pacient i als seus familiars com és una admissió centralitzada, a més de cafeteria i botigues.

Respecte a l'eficiència energètica de l'edifici i la seva humanització, s'ha fet una selecció de la tipologia de materials a usar i es vetllarà per la minimització d'emissions de gasos efecte hivernacle i la màxima eficiència dels consums energètics.

Des del centre expliquen que l'edifici s'ha volgut dissenyar atenent a la qualitat de la llum natural d'incidir positivament en el nostre benestar. Així s'ha buscat equilibrar aquests efectes positius a la part interior de l'hospital (habitacions, quiròfans, vestíbul, passadissos) així com per la part exterior, amb una façana i uns jardins enllumenats de manera que l'hospital es percebi amb una identitat, expliquen, única.

Amb la construcció d'aquest nou hospital, Viamed Salud incrementa la seva presència a Tarragona, completant l'oferta actual que Viamed ja ofereix des de fa molts anys a la regió, amb l'Hospital Viamed Monegal i el Centre Mèdic Viamed Tarragona.
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es