Notícies
Foto. Bankrobber
24 de maig del 2024
Aquest dissabte La Violeta d’Altafulla acull l’estrena al territori del nou disc de Maria Jaume
Les entrades, que són gratuïtes, estan a punt d’esgotar-se per poder gaudir de la posada en escena de ‘Nostàlgia Airlines’
La cantautora mallorquina Maria Jaume arriba aquest dissabte a Altafulla per presentar dalt de l’escenari de la Violeta el seu nou treball ‘Nostàlgia Airlines’. Es tracta de l’estrena a Tarragona d’un treball que ja ha trepitjat diversos escenaris del país i que atresora molt bones crítiques per part dels especialistes i també del públic.

El nou disc de Maria Jaume, publicat el 15 de març de 2024, està enregistrat i produït per Lluís Cabot (Da Souza) amb la col·laboració́ de Pau Riutort, amb mescles de Joan Borràs (Oques Grasses) i masterització́ de Victor Garcia. La gira de presentació va començar el 22 de març a l’Auditori de Girona, ha omplert la sala Apolo de Barcelona i estarà a festivals com Primavera Sound, Vida, Maig, Itaca o Mobofest.

L’accés a la sala és gratuït però cal comptar amb una entrada que es pot adquirir a través del portal web altafulla.cat i a https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntament-altafulla. Aquest divendres a primera hora la reserva de seients de la Violeta es trobava ja gairebé al 90% i s’espera que la sala presenti un ple absolut o gairebé.

La cita és aquest dissabte a les 20h al Casal Municipal La Violeta i si bé les entrades és preferible agafar-les amb antelació, si en queden de disponibles també es podran adquirir a taquilla.

L’actuació de Maria Jaume forma part de les activitats previstes a l’espai municipal per aquests mesos de maig i juny, a l’espera de conèixer la programació estable a partir del setembre vinent, sota la batuta d’una nova direcció artística.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla