Notícies
19 de novembre del 2015
Altafulla tornarà a sumar-se a La Marató de TV3, enguany dedicada a la diabetis i a l’obesitat
La regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament ja treballa en la configuració del programa del proper 13 de desembre
Altafulla tornarà a sumar-se un any més al programa de La Marató de TV3. Enguany la iniciativa solidària es dedicarà a la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.

En un primer moment la data de celebració havia de ser el diumenge 20 de desembre. Donada, però, la seva coincidència amb les Eleccions al Congrés dels Diputats, la Fundació La Marató ha decidit avançar la data al 13 de desembre.

Des de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Altafulla ja fa dies que treballen en la configuració del calendari. La voluntat de la regidora, Eva Martínez, és implicar el màxim nombre d’entitats municipals. Segons ha avançat, a hores d’ara ja han confirmat la seva participació Càritas Altafulla, la Jazzorquestra, l’Escola Municipal de Música, i el grup de teatre de l’ong Mans per l’Acció Solidària.

Enguany també s’hi afegirà el Punt d’Informació Juvenil (PIJ). De fet, són moltes les propostes que el grup de joves ja té sobre la taula, des d’un vídeo de suport i de conscienciació social, fins al disseny de xapes per recaptar fons per la causa.

Més enllà de la mobilització social que promou la iniciativa amb la implicació de milers de ciutadans d’arreu del territori en aquesta assenyalada data, al llarg de tot l’any es poden fer donatius per sensibilitzar, divulgar i impulsar la recerca sobre aquestes dues malalties.

Les aportacions es poden fer a través d’internet a www.tv3.cat/marato/donatius, mitjançant el compte corrent de la Fundació (ES94 2100 0555 34 0202122222), des dels caixers automàtics de ‘La Caixa’, i amb les aplicacions per a iPhone i Android. També es pot col·laborar el mateix dia de la celebració, el 13 de desembre, trucant al telèfon 905 11 50 50.

Les places de voluntariat per a l’edició d’aquest 2015 ja estan cobertes.

A Altafulla, la iniciativa coincidirà enguany amb la celebració de la Fira de Nadal.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla