Notícies
30 de juny del 2016
Altafulla tornarà a mullar-se per l’esclerosi múltiple el proper 10 de juliol
L’Ajuntament se suma de nou a la campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple, a qui donarà la recaptació de les entrades i de la venda de marxandatge
La campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ ja té data per aquest 2016. La iniciativa se celebrarà el proper diumenge 10 de juliol, i tornarà a fer parada un any més a la Piscina Municipal d’Altafulla, d’11 del matí a 2 del migdia.

L’Ajuntament se suma de nou a la causa solidària, que al municipi ja s’ha convertit en una cita ineludible per a altafullencs i altafullenques, que cada estiu se sumen a la causa i es capbussen de forma simbòlica per lluitar contra la malaltia. Més de 600 piscines d’arreu de Catalunya posaran els seus rellotges a l’hora per a les 12 del migdia en punt llençar-se a l’aigua de forma sincronitzada.

El regidor d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez, ha explicat que la recaptació de les entrades anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple, impulsora de la iniciativa. També s’hi destinaran els diners que es recullin de la venda de marxandatge. Enguany el catàleg inclou tovalloles, samarretes, bosses, necessers, i gorres amb dissenys fets per persones amb síndrome de Down i autisme que treballen de forma integrada i normalitzada amb joves estudiants d'escoles de disseny, il·lustradors i directors d'art sènior.
En aquesta edició, com a novetat, també es pot comprar per internet la tovallola del ‘Mulla’t’ al portal www.fem.es.

Aquelles persones que no puguin participar en la jornada solidària del proper diumenge també poden col•laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple a través d’altres vies alternatives. Ho poden fer comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació; amb donacions online a www.fem.es, o mitjançant transferència bancària al número de compte ES54-2100-3419-4822-00018-424.

També existeix la possibilitat de convertir-se en voluntari puntual, regular, o del programa ‘Som cuidadors’, i s’ha d’emplenar un formulari al mateix portal web de l’entitat. També s’ofereix un document per fer-se soci amb una aportació que pot ser anual, trimestral o, mensual i de la quantitat que cadascú cregui adient.

A més, per tercer any consecutiu, la Fundació ha decidit repetir l’aposta de l’oli del ‘Mulla’t’ que l’any passat va arribar per primera vegada als supermercats, sota la firma OleAurum. Olis de Catalunya cedeix un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple per cada ampolla d'oli venuda durant el mes de juliol sense cost afegit pel consumidor. Els supermercats que s'han sumat a la campanya i que vendran aquesta edició especial són Caprabo, Condis, Bon Preu, Esclat, Carrefour, PlusFresc, Sorli Discau, Valvi Supermercats, i El Corte Inglés.
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla