Notícies
Foto: Altafulla Bloc
14 de desembre del 2015
Altafulla se suma a La Marató de TV3, a l’espera dels actes més forts d’aquesta setmana
La iniciativa solidària ha recaptat més de 7 milions d’euros a l’edició d’enguany, dedicada a la lluita contra la diabetis i l’obesitat
La Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra la diabetis i l’obesitat, ha tancat la jornada d’aquest diumenge amb un marcador de 7.015.367 euros. Aquesta era la xifra que constava en el marcador passades la 1 de la matinada després de quinze hores de programa conduït per Toni Cruanyes i Ana Boadas i que va incloure entrevistes de testimonis afectats per aquestes malalties, espais de divulgació científica i diverses actuacions musicals, entre moltes altres activitats.

Enguany s’han mobilitzat més de 2.300 voluntaris, 2.200 activitats i 700 poblacions. Entre elles Altafulla, que ha tornat a sumar-se a la iniciativa solidària un any més. El programa ha ofert venda de pastissos a les llars d’infants, berenars solidaris, una tómbola, venda de xapes i coc sense sucre del Punt d’Informació Juvenil (PIJ), entre d’altres activitats. Els actes més forts del programa, però, tindran lloc aquesta setmana.

El dijous a les 6 a La Violeta tindran lloc les actuacions de les agrupacions instrumentals de l’Escola Municipal de Música; i el dissabte a les 6 a l’Institut se celebrarà el concert de la Jazzorquestra.

La xifra definitiva a Altafulla no es coneixerà fins a finals d’aquesta setmana, i arreu del territori català fins el 31 de març del 2016, fins quan es podran fer donatius.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla