Notícies
Foto: Institut Altafulla
30 de desembre del 2022
Altafulla recapta més de 5.000 euros per a La Marató de TV3
La cita solidària d'aquest 2022 està protagonitzada per les malalties cardiovasculars, i es manté activa fins al 31 de març
Altafulla ha aconseguit recaptar un total de 5.000 euros per a la Marató de TV3 en l’edició del 2022. És el balanç fet públic aquesta setmana per part del consistori, que ja ha traslladat a la Fundació de La Marató aquest import. Aquest serà incorporat als fons de l'entitat per tal de destinar-los a la investigació en l'àmbit de la salut cardiovascular, el motiu central de la cita solidària dels mitjans de comunicació públics de la Generalitat.

Els centres educatius han protagonitzat la majoria d’actes per recollir fons per a la Marató amb quasi 1.600 euros del total. Destacar que 1.103 euros procedeixen de l’Institut, que amb només l’ofrena d’origamis al Banc d’arts i oficis del Museu Etnogràfic n’han aconseguit 775 euros. També els 960 euros de l’AFA Portalada en la Festa de la Marató. Per la seva part, l’AFA Escola de Música ha recaptat 400 euros; la Llar d’Infants Francesc Blanch, 92 euros; i la Llar d’Infants Hort de Pau, 30 euros.

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre es van dur a terme dos concerts habituals en aquestes dates. El dissabte va tenir lloc el Concert de Nadal de la Coral Nous Rebrots, que va recollir 250 euros, i el diumenge va ser el torn del Concert de Nadal de Gaià Gospel, que en va obtenir 400 euros.

Prèviament, l’Ateneu de Dones va iniciar la recollida solidària amb 370 euros procedents de les vendes del caldo de Nadal, de la xocolata desfeta, i dels tallers de manualitats, que va oferir en el marc de la Fira de Nadal entre el 10 i l’11 de desembre.

Com és habitual, l’Ajuntament d’Altafulla també ha participat en l’edició d’enguany amb l’aportació de 1.500 euros. El total de 5.000 euros se sumen a la quantitat de 8 MEUR que ja ha recaptat la Fundació de La Marató. Cal recordar que la iniciativa segueix activa, i que les persones, associacions i entitats que ho desitgin hi poden col·laborar fins al 31 de març.
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla