Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
19 de gener del 2023
Altafulla podria quedar-se sense piscina aquest estiu
El projecte de remodelació integral està aturat i no hi ha voluntat de tornar a omplir-la d'aigua perquè la continuï perdent per les fuites
La piscina municipal d'Altafulla té molts números de no poder ser practicable aquest estiu. Aquesta és la previsió que sembla més realista, ja que l'equipament necessita una remodelació integral, que caldria executar abans del mes de juny i que encara no compten amb partida pressupostària. Igualment, la possibilitat d'obrir la piscina sense fer aquesta intervenció no és vista amb bons ulls pel govern municipal, des d'on s'assegura que no es vol reomplir la piscina perquè continuï perdent milers de litres d'aigua cada temporada com fins ara.

Les fuites, que no s'han pogut reparar, fan que efectivament cada any es perdin quantitats ingents d'aigua amb el cost econòmic que això suposa per a les arques municipals, a més del malbaratament de recursos hídrics en un moment d'emergència climàtica. Aquests són els arguments que justificarien el fet que no hi hagi piscina aquest estiu, segons ha explicat en aquesta emissora la regidora d'Urbanisme Marisa Méndez-Vigo.

Vigo apunta que la remodelació de la piscina s'haurà de fer més tard o més d'hora i que si no es compta amb una partida pressupostària per fer-ho, ja que actualment els pressupostos estan prorrogats, caldrà usar algun altre recurs com per exemple el romanent. Creu, però, que ja serà tard per arribar a tenir la piscina enllestida aquest estiu.

El projecte de remodelació de la piscina està aprovat per la Junta de Govern Local però aquest no va incloure's en els pressupostos de 2023 perquè segons Méndez-Vigo, "hi havia regidors de l'oposició que no l'hi volien". Igualment, però, el pressupost del 2023 presentat pel govern no va aprovar-se. Es dona la circumstància, a més, que l'aprovació en JGL ha estat posada en dubte per part de l'oposició, que va forçar la celebració del ple extraordinari en què s'han retornat les competències al plenari.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme d'Altafulla
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla