Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
27 d'abril del 2016
Altafulla ja ho té tot a punt per acollir aquest cap de setmana el XVIII Campionat d’Espanya d’Scrabble
La competició tindrà lloc del divendres al diumenge al Casal La Violeta. El Club d’Scrabble d’Altafulla preveu que hi participin una cinquantena de persones
El Club d’Scrabble d’Altafulla ultima els darrers preparatius per acollir aquest cap de setmana el XVIII Campionat d’Espanya d’Scrabble. La cita estatal donarà el tret de sortida el divendres al matí i s’allargarà fins el diumenge al migdia al Casal La Violeta. Acollirà dues modalitats de competició: les partides duplicades –que es disputaran el divendres de 10 del matí a 2 del migdia- i les partides clàssiques –que tindran lloc des del divendres a les 4 de la tarda fins el diumenge al migdia.

Es realitzaran un total de divuit rondes amb partides simultànies d’una hora màxima de durada, en què cadascun dels dos jugadors disposarà de mitja hora. Consisteix en un joc d’estratègia i de vocabulari que combina números i lletres. La competició, que es desenvoluparà a mode de lliga sense fases eliminatòries, comptarà amb la presència d’un jutge que corroborarà l’ús de les paraules i la seva puntuació, d’acord amb el Diccionari de la Real Academia Española.

Les inscripcions s’obriran el mateix divendres a dos quarts de 10 del matí. Es preveu que hi participin al voltant d’una cinquantena de persones. La partida entre els dos millors jugadors de l’Estat espanyol es podrà seguir en directe per internet.
Àngels Ribé, membre del Club d'Scrabble d'Altafulla
Àngels Ribé, membre del Club d'Scrabble d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla