Notícies
Foto: AMI
20 d'abril del 2015
Altafulla espera continuar tenint un pes important dins de l’AMI després de les eleccions municipals del 24M
L'entitat ha refermat aquest divendres a Cervera el seu compromís de prioritzar governs independentistes després dels comicis
L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha refermat el seu compromís de treballar conjuntament amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, per prioritzar governs municipals favorables a la independència després del 24-M. El president de l'entitat i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha remarcat que els comicis “són municipals però van una mica més enllà” per la qual cosa, en la construcció del nou estat “des del municipalisme és molt important l'elecció que es faci”.

Qui ha representat Altafulla i la comarca del Tarragonès en aquesta darrera reunió del consell directiu de l’AMI, Jordi Molinera, ha manifestat que després dels comicis, espera que Altafulla continuï tenint un paper important dins de l’associació.
De fet, l’AMI escollirà nou president i nova directiva a l’Assemblea General que es farà a Valls el proper 17 de juliol.

En aquesta darrera trobada celebrada a Cervera aquest divendres, s’ha fet balanç de l’exercici del 2014 i s’ha valorat la Declaració Municipalista de Cervera, que es va presentar el passat 1 d’abril a Girona i que aspira a un bon suport entre els futurs alcaldes i regidors. En aquest manifest, es demana que s’afavoreixin als municipis els pactes entre partits sobiranistes després de les eleccions del 24 de maig.

El document també suggereix un text de suport al procés per a l’acte de jurament o promesa en la presa de possessió dels nous càrrecs electes, segons el qual, els nous representants ciutadans es posen disposició del nou Parlament i del Govern de la Generalitat escollit a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.
Josep Maria Vila d'Abadal, president de l'AMI
Jordi Molinera, representant d'Altafulla
Jordi Molinera, representant d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla