Notícies
20 de juny del 2016
Altafulla dóna el tret de sortida a la temporada de platja
El servei de socorrisme i salvament, que enguany serà gestionat per l’empresa Provita SCM, s’ha posat en marxa aquest cap de setmana
Altafulla ha donat el tret de sortida oficial a la temporada de bany aquest dissabte. Tot i que ara fa uns dies ja s’hissava la Bandera Blava a la platja, el nou servei de socorrisme i salvament no ha entrat en funcionament fins aquest cap de setmana. Enguany, serà l’empresa Provita SCM qui se’n faci càrrec.

El regidor de Turisme, Pere Gomés, ha reconegut que “l’afluència de gent encara no ha estat massiva aquest primer cap de setmana, donat que el mes de juny està sent fresquet”. Tot i això, ha fet una bona previsió pel pont de Sant Joan d’aquest proper cap de setmana.

Pere Gomés ha explicat que “el nou contracte de serveis de prevenció, vigilància, salvament i socorrisme, tant a la platja com a la piscina municipal, suposa una millora de les prestacions del servei”.

Durant el mes de juny seran tres els socorristes que realitzin el servei a la platja. Uns efectius que es reforçaran amb una quarta persona a mitja jornada al juliol i a l’agost. L’edil també ha destacat uns “millors equipaments, com ara un quad i una moto de màxima potència que permeten una major rapidesa i una major càrrega”.

El servei també ofereix un full d’incidències diari i de l’estat de la mar; així com un recull quinzenal d’assistències mèdiques.

La temporada de bany s’allargarà fins el 18 de setembre.
Pere Gomés, regidor de Turisme
Pere Gomés, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla