Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
25 de gener del 2023
Altafulla celebrarà el Carnaval del 16 al 22 de febrer
Les cinc colles que participen habitualment en el carnaval altafullenc estudien la participació en la present edició
La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla perfila els darrers serrells del Carnaval 2023, que se celebrarà entre el 16 i el 22 de febrer. L’alcaldessa i responsable de l’àrea, Montse Castellarnau, així ho ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio, destacant que es mantenen les tres rues de l’any passat, i fent una criada a la ciutadania a participar en aquests dies de festa i xerinola.

El Carnaval d’Altafulla començarà el dijous 16 de febrer, a les 20.15h al carrer de l’Hostal, amb l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes. Juntament amb la batucada Ketubara Barcelona, es dirigirà a la plaça del Pou per oferir el pregó amb el qual inaugurarà les festes de forma oficial. Tot seguit, hi haurà la degustació de truita i beguda per 1,50 euros.

Després de la treva de divendres, el programa continuarà el dissabte 18 de febrer, a les 21h, amb la primera rua de carnaval, que començarà i acabarà al carrer de la Bassa. La festa es prolongarà a l’envelat del Comunidor amb el DJ Klaus Wolga i el seu Remember Music Club, i el DJ Ferry Lip.

L’endemà diumenge, les carrosses realitzaran la rua a Baix a Mar, a partir de les 11h, amb inici a la Via Augusta i final a la plaça Consolat de Mar. En finalitzar, s’oferirà un vermut popular. I ja a la tarda, a les 17h, es farà la darrera rua des del carrer de la Bassa fins a la plaça del Pou. Aquí, el grup ‘Kids Party’ oferirà un espectacle per fer ballar a infants i adults, i a continuació es durà a terme la guerra del confeti.

El Carnaval d’Altafulla clourà el dimecres 22 de febrer, a les 20.15h, al carrer de l’Hostal amb l’acomiadament a Sa Majestat Carnestoltes i l’enterrament de la Sardina. Com és habitual, hi participaran tant els Diables d’Altafulla com els grups de carnaval. El recorregut s’iniciarà al Casal La Violeta, i acabarà a les Escoles Teresa Manero.

Segons fonts consultades per Altafulla Ràdio, les carrosses dels Diables d’Altafulla, Castellers d’Altafulla, Fulleros i The Machine, i la comparsa Jet Set, les cinc colles habituals del carnaval altafullenc, estan estudiant la participació en el carnaval d’enguany.
Montse Castellarnau, alcaldessa d'Altafulla i regidora de Festes
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es