Notícies
Foto: Arxiu
04 de gener del 2023
Adif millorarà l'accés a instal·lacions crítiques d'alta velocitat per garantir el servei en cas de temporal
La intervenció a la línia Madrid-Barcelona-França i el tram Vandellòs-Tarragona costarà 654.000 euros
Adif Alta Velocitat (Adif AV) millorarà l'accés a instal·lacions crítiques de les seves línies d'alta velocitat en explotació, per tal de garantir la prestació correcta del servei ferroviari en cas de temporal. La redacció de projectes per a la millora dels accessos s'ha adjudicat per un import de 2,1 milions d'euros i un termini d'execució de 15 mesos.

El contracte s'ha dividit en quatre lots corresponent als eixos d'alta velocitat del Nord, Nord-est, Est i Sud. El contracte del nord-est inclou la línia Madrid-Saragossa-Barcelona-frontera francesa i el tram Vandellòs-Tarragona, i té un pressupost de 654.000 euros.

L'objectiu del contracte és minimitzar l'impacte de temporals sobre l'explotació ferroviària, garantint l'existència d'una xarxa d'accés adequada a les instal·lacions més crítiques per al seu ús per part del personal de manteniment, protecció i seguretat.

Els treballs previstos són els següents: inspecció de l'àmbit de cada base de manteniment, elaboració d'un informe previ sobre el seu nivell crític i l'accessibilitat als punts o trams, elaboració d'un estudi d'alternatives que inclogui les solucions viables i el pressupost, redacció dels projectes constructius de millora d'accessos, amb treballs previs de topografia, geologia, geotècnia i hidrologia, o efectes sísmics, entre altres.
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es