Notícies
26 d'abril del 2016
Acció Social d’Altafulla climatitzarà la botiga de Càritas per tal de garantir la conservació dels aliments
L’edil Xavier Rofas considera que “es tracta d’un tema que requereix una solució urgent per sentit comú i per seguretat alimentària”
El regidor d’Acció Social i Ciutadania, Xavier Rofas, i la presidenta de Càritas Altafulla, Carme Vives, es van reunir la setmana passada per abordar la problemàtica de manca d’espai que pateix l’entitat a l’hora d’emmagatzemar els aliments. Una qüestió, però, que va quedar en un segon terme després que es fes evident la necessitat de climatitzar l’espai que actualment fa servir a dia d’avui l’entitat a mode de botigueta.

El regidor ha explicat als micròfons d’aquesta casa que “es tracta d’un tema que requereix una solució urgent per sentit comú i a nivell de seguretat alimentària”. La previsió és donar-hi resposta “el més aviat possible per tal de possibilitar una conservació adequada dels aliments”. Més enllà de la trobada amb Càritas, Xavier Rofas va visitar en primera persona les instal·lacions.

Pel que fa a la manca d’espai, el regidor ha explicat que, “de moment, no han pres cap decisió al respecte, però que serà un tema que tractaran en un futur”.

La presidenta de Càritas, Carme Vives, ha destacat la predisposició del regidor a l’hora d’escoltar i atendre les seves peticions. Ha recordat que l’estiu passat ja es va fer malbé la llet, de manera que coincideix en què el problema més urgent a hores d’ara és la manca de refrigeració de l’espai.

Més enllà d’aquestes negociacions, l’activitat de l’entitat continua en marxa. Aquest dissabte 30 d’abril, reprèn la campanya mensual de recollida d’aliments a les portes del supermercat Caprabo.
Xavier Rofas, regidor d'Acció Social
Xavier Rofas, regidor d'Acció Social
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla