Notícies
Foto: La Violeta
04 de gener del 2023
2.250 espectadors passen per La Violeta d'Altafulla durant el primer trimestre de funcionament
La xifra ha estat "aclaparadora" , segons el responsable de la programació i és vista com un aval de la tasca duta a terme al casal municipal
El Centre Cultural la Violeta d'Altafulla ha tancat el seu primer trimestre d'activitat, l'últim del 2022, amb una xifra total de 2.250 espectadors que han gaudit dels 11 espectacles programats al casal municipal.

Veïns i veïnes d'Altafulla i de tot el territori, especialment de municipis pròxims com Torredembarra, Tarragona, La Riera de Gaià i El Catllar, han passat per la Violeta per divertir-se, emocionar-se i entretenir-se amb les diferents funcions d'humor, teatre, cinema, música i cant que la sala ha acollit entre els mesos d'octubre i desembre. Una oferta cultural variada i pensada per a tot tipus de públic.

És així com es defineix aquesta proposta des de l'Ajuntament d'Altafulla, que destaca la condició del casal com un "referent cultural al Baix Gaià". En la mateixa línia s'ha expressat el director artístic de l'espai, Juan Cruz, qui qualifica la resposta del públic davant l'oferta proposada com "aclaparadora".

Pel que fa a les propostes que s'han pogut veure d'octubre a desembre del 2022, cal destacar el monòleg humorístic 'Ante todo mucha calma', de José Corbacho, i l'obra teatral 'Ovelles', de Carmen Marfà i Yago Alonso, que van aconseguir exhaurir les entrades, omplint la Violeta de gom a gom. Així mateix, el concert de la 'Nit de Blues', d'Agustí Mas Blues Explosion & Kitflus i Silver Bluesers; l'obra teatral 'Trampes de Zorros', amb Joan Maria Vidal; el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés; i el concert de Nadal de l'Escola de Música d'Altafulla, són algunes de les funcions amb les quals es va superar el 75% de l'aforament del centre cultural.

Altres espectacles de renom que la Violeta ha acollit durant aquests primers tres mesos de nova vida ha estat 'El Llarg Dinar de Nadal', amb Bruna Cusí com a protagonista, i el concert de Joan Miquel Oliver, cantant d'Antònia Font, 'En primeríssima persona'.

La direcció de l'equipament ja ha donat a conèixer la programació per al primer trimestre d'enguany, on destaca el cinema però també la comèdia amb el Neurona Fest, Festival de Comèdia i Ciència, el 3 i 4 de febrer, amb la presència de còmics com Héctor de Miguel (Quequé), Paula Púa, Pepe Colubi, Carmen Romero, Xavi Daura, Santi Alverú o Younez Chaib, entre d'altres.

També hi trobem un maridatge de música i gastronomia km 0, 'Straperlo', amb un cartell de sis bandes locals, i Camellos com a banda convidada. I més música amb Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves; i teatre amb 'Pongo' de Judit Martín i Alba Florejachs i 'Los Días Ajenos de Bob Pop'.
Juan Cruz, director artístic de La Violeta
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es