22 de gener del 2024
Victòria incontestable del CB Altafulla – BBG davant el CB Sant Pere i Sant Pau (65-25)
Les altafullenques compleixen els pronòstics davant el penúltim classificat, que s’ha presentant amb només set efectius
Triomf indiscutible del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) davant el penúltim classificat de la Segona Territorial femenina, el CB Sant Pere i Sant Pau, en el duel corresponent a la J13. Les altafullenques han complert els pronòstics i s’han imposat per 65-25 davant un rival, que cal dir, que s’ha presentat amb només set efectius.

L’equip de David Ruiz ha encarrilat el triomf en la primera part amb el 20-6 del primer quart, i el 18-9 del segon. El tercer quart ha seguit la mateixa tònica amb un 19-3, que ha obligat les locals a prémer el fre en els últims 10 minuts en què s’han tornat a imposar, però amb un marcador ajustat i de pocs punts de 8-7.

En un partit de tanta diferència, els punts han estat molt repartits, amb Laia Altès com a màxima anotadora amb 13, seguida de Laura Enríquez i Helena Montserrat amb 12 i 11, respectivament. El tècnic, David Ruiz, realça l’actitud i l’esforç de les jugadores per fer valdre l’etiqueta que tenien de favorites, i resoldre el plantejament del rival.

L’Altafulla es manté segon amb 24 punts, a dos d’un CB Salou que continua sense fallar després de vèncer el CB Montblanc. El diumenge vinent, a les 16h, les altafullenques afrontaran el segon derbi del curs davant el Torredembarra BC.