Esports
Foto: Altafulla Ràdio
03 de novembre del 2023
UE Creixell – Atlètic Bellvei: el líder posa a prova la reacció dels locals
La Nou visita al Tancat amb el repte de millorar a domicili, i el Catllar ‘B’ rep el Tarragona en un duel directe de la zona baixa
La UE Creixell rep aquest diumenge, a les 17h, al líder del Grup 28 de Quarta Catalana, l’Atlètic Bellvei, que mesurarà fins a quin punt s’han refet els locals després dels triomfs contra el Pathfinder (1-0) i la Nou de Gaià (3-5). L’entrenador José Miguel Reyes ha dit que arriben en plenes condicions, i amb la confiança de competir “un partit, que s’espera que sigui dur”.

Els del Baix Penedès arriben després de sumar la primera derrota del curs davant el Sant Pau (1-3), i el partit també servirà per posar a prova la seva reacció. El joc directe i les jugades a pilota aturada (faltes, córners, i serveis de banda) són la seva arma principal.

NOVA OPORTUNITAT PER A LA NOU

La UE La Nou de Gaià visita aquest dissabte, a les 18.15h, a la UE Tancat en una nova oportunitat per assolir la primera victòria del curs. És el repte principal dels d’Isaac Fortuny, que això sí, hauran de millorar les seves prestacions a domicili, ja que en les dues darreres visites han caigut golejats davant el Catllar ‘B’ (4-1) i el Sant Pau (8-0).

Els locals sumen dues derrotes seguides davant el San Salvador (0-2) i el Pathfinder (2-1), si bé fa tres jornades van assaltar el camp de l’Athletic Cubelles, un dels equips punters del grup. Per tant, afronten la visita del cuer com una bona opció per tornar al camí dels bons resultats.

DUEL DIRECTE PEL FILIAL DEL CATLLAR

El CE El Catllar ‘B’ rep aquest diumenge, a les 16h, al FC Tarragona ‘B’ en un duel directe entre el catorzè i el quinzè, respectivament. Els locals avancen en un punt al seu contrincant, i intentaran que al final del partit la diferència sigui de quatre. Ara bé, per fer-ho han de millorar l’actuació del darrer partit a Vilabella (7-1), i seguir la línia mostrada en els duels anteriors davant el Bellvei i el Tàrraco.

Els visitants encadenen dues derrotes davant el Pla de Santa Maria (6-1) i el NSA Camp Joliu ‘B’ (1-4).
José Miguel Reyes, entrenador del Creixell
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla