Esports
Foto: Atletes d'Altafulla (Arxiu)
31 d'octubre del 2023
Tot a punt per a la 7a edició de la Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla
La cita, que torna dos anys després, comptarà amb uns 150 participants, que recorreran la llera del riu Gaià i altres punts emblemàtics de la vila i el voltant
Els Atletes d’Altafulla ho tenen gairebé tot a punt per celebrar aquest dimecres 1 de novembre la Cursa de Tardor, una de les cites ineludibles en el calendari esportiu i anual del municipi. És la setena edició, si bé com recorda el president Guillermo Alonso, hauria de ser la novena, ja que hi ha hagut dos anys en què s’ha hagut d’ajornar, el 2020 i el 2022.

L’entitat recupera una cursa emblemàtica, que es caracteritza per la bona organització, l’equip de voluntaris que la fa possible, i evidentment, pel recorregut. De fet, el circuit és sempre un dels punts que més destaquen els participants quan arriben a la meta ubicada a l’Ermita de Sant Antoni després d’uns darrers quilòmetres d’ascens.

L’esdeveniment comptarà amb uns 150 corredors i corredores, una xifra inferior a altres edicions “per la gran quantitat de curses que hi ha al territori”, ha dit el president de l’entitat, Guillermo Alonso. Un aspecte important i recorrent ja a la cita, és que un euro de les inscripcions de cada un d’aquests participants es destinarà a l'Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (ANINATH).

La Cursa de Tardor començarà a les 10h amb sortida al Camí de l’Ermita, al costat del Castell dels Montserrat. Hi haurà premis per als cinc primers classificats de la categoria masculina i femenina, així com el primer i la primera classificada dels Atletes d’Altafulla.
Guillermo Alonso, president dels Atletes d'Altafulla
Guillermo Alonso, president dels Atletes d'Altafulla
Guillermo Alonso, president dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla