Esports
Foto: Anna F.
09 de juliol del 2015
Torredembarra acull la VI duatló Mediterranean Race aquest dissabte
La prova consisteix en fer un recorregut de 5km corrent, 2 nedant i després repetiran el mateix circuit d’atletisme que a l’inici
Torredembarra acollirà aquest dissabte 11 de juliol la sisena edició de la duatló Mediterranean Race. Es tracta d’una prova patrocinada pel Patronat de Turisme de Torredembarra.

L’inici de la prova està previst a dos quarts de nou del matí, davant el mateix Patronat, al Passeig Rafael Campalans. Els duatletes realitzaran una cursa a peu de 5 km pel passeig Marítim i part de la platja dels Muntanyans, i completaran la distància fent el mateix recorregut a la inversa, fins arribar de nou davant del Patronat Municipal de Turisme.

Una vegada acabada la primera part de la prova, la cursa atlètica, els participants s’hauran d’endinsar a la platja de la Paella, on realitzaran un circuit nedant de 2 km. Un cop finalitzada la natació, tornaran a fer la mateixa cursa a peu que a l'inici, que finalitzarà davant del Patronat de Turisme i correspondrà al desenllaç d’aquesta Mediterranean Race.

L’entrega de premis de la prova està prevista a dos quarts d’onze del matí, i rebran un trofeu els tres primers classificats de cada categoria (que pot ser o bé absoluta o bé per clubs), masculina i femenina. Els quarts i cinquens classificats en categoria absoluta rebran una medalla.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla