Esports
Foto: Club Gimnàstic de Tarragona
03 de febrer del 2015
Sergio Rodríguez, cedit al Nàstic fins a final de temporada
En matèria de baixes, es confirmen les de Gerard Valentín i Luismi Garcia
Sergio Rodríguez és la tercera i última incorporació del Nàstic en el mercat d’hivern. El futbolista andalús, que fins ara militava a les files del Real Betis a la Segona Divisió, arriba cedit al conjunt grana fins a final de temporada.

El jugador, de 22 anys, ocupa la posició de centrecampista i destaca per la seva verticalitat, desequilibri i bona conducció amb la pilota controlada. A més a més, la seva polivalència i mobilitat li permeten actuar en diferents posicions d’atac, ja sigui per l’interior o per les bandes.

Sergio Rodríguez s’ha desenvolupat com a futbolista a la disciplina bètica, en la qual va debutar a la Primera Divisió la temporada 2011-2012. A banda, cal afegir que la temporada passada va defensar la samarreta del CD Lugo, durant mitja campanya, a la Segona Divisió.

Deixant de banda les noves incorporacions a la disciplina grana, en matèria de baixes es confirmen les de Gerard Valentín i Luismi Garcia.
El primer va patir diumenge una lesió del menisc extern del genoll esquerre que precisa d’intervenció quirúrgica. La baixa prevista és d’uns dos mesos.
En el cas de Luismi, té una contusió al genoll amb probable lesió osteocondral al compartiment extern del genoll dret. Caldrà valorar l’evolució clínica per decidir tractament conservador o quirúrgic.
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla