Esports
Foto: Altafulla Ràdio
03 de febrer del 2023
Segon cara a cara entre l’Altafulla i la Torre en l’inici de la segona volta
Els altafullencs arriben com a líders del grup, i els torrencs ho fan en un estat de forma excepcional i amb l’opció d’empatar-los a punts
El CE Altafulla i la UD Torredembarra inauguren la primera jornada de la segona volta al Grup 3 de Tercera Catalana amb el gran derbi del Baix Gaià. A més, ho fan en un context totalment diferent respecte al de la jornada inaugural en la qual els altafullencs van assaltar el feu torrenc per 2-3.

L’equip de Raúl Tudela arriba a la cita com a nou líder després d’assaltar la 1a plaça amb la victòria a darrera hora davant el Sant Salvador (2-1) i la derrota del Segur a Valls. Lògicament, pretén mantenir aquest privilegi el màxim que sigui possible, i un triomf en el derbi reforçaria molt la moral del vestidor com ha dit en una entrevista al Baix Gaià Esports.

L’altafullenc també ha assegurat que és el mateix que busca la Torre, ja que una victòria li permetria igualar a punts tant amb l’Altafulla com amb el Segur. Els blanc-i-blaus presenten el millor estat de forma de tots els components del grup amb vuit victòries seguides. En l’últim partit van assaltar el camp de l’Alcover (1-3) i la confiança és important.

El tècnic Jordi Araus té ben clar quines són les virtuts més destacades de l’Altafulla, i què ha de fer per limitar-les i evitar facilitar-los les coses com va passar en la primera volta. La baixa de Martí Puig, per sanció, pot ser un inconvenient.

Els dos entrenadors, però, també coincideixen a dir que el resultat d’aquest dissabte en cap cas serà determinant. En aquest sentit, ni el guanyador hauria de pecar d’excés de confiança ni el perdedor hauria d’acusar la derrota, sempre que els dos conjunts evitin l’empat. Igualment, esperen que el Joan Pijuan estigui replet d’aficionats, i sobretot, oferir-los un bon espectacle.

Com és habitual, el partit es podrà seguir en directe, a partir de les 17h, a Altafulla Ràdio a través del 107.4 FM, el web www.altafullaradio.cat, l’app per a mòbils o la TDT.
Raúl Tudela, entrenador de l'Altafulla
Jordi Araus, entrenador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es