Esports
Foto: Club Pentatló Torredembarra
18 d'abril del 2024
Nou esportistes del Club Pentatló Torredembarra participen aquest dissabte en el Campionat d’Espanya i la Copa d’Europa
Els tres atletes de la categoria Sub15, a banda de baixar marca i obtenir medalla, es juguen rebre una beca per a la Blume de Madrid
El Club Pentatló Torredembarra estarà present en el Campionat d’Espanya i en la Copa d’Europa de pentatló, que es disputaran paral·lelament aquest dissabte a la Vila de Sant Boi (Baix Llobregat). L’entitat del Baix Gaià hi prendrà part de la mà de nou dels seus esportistes.

L’entrenadora i responsable del club, Rosa Serelde, ha reconegut en una entrevista al BG Esports, que tant el cos tècnic com els atletes “estem una mica nerviosos” perquè es tracta d’una de les competicions més importants de la temporada. A més, competiran contra les grans potències d’Europa com Suïssa, Hongria i Portugal.

Una de les novetats en la cita continental és la prova d’obstacles per a la categoria Sub15. Com ha explicat Serelde, per ells ha sigut difícil preparar-la “perquè no tenim unes instal·lacions adients per fer-ho”. Això, reconeix, és el que els genera més neguit, sobretot perquè hi ha tres atletes d’aquesta categoria que es juguen rebre una beca per entrar en la residència Joaquín Blume del Centre d’Alt Rendiment i Tecnificació Esportiva de Madrid.

Com a prova internacional, Sant Boi acollirà més de 180 esportistes de 14 països del continent com Hongria, França, Lituània, Suïssa, Irlanda, Itàlia, Ucraïna, Portugal, Polònia, Moldàvia, Regne Unit, Àustria i Alemanya, a banda d’Espanya, evidentment.
Rosa Serelde, responsable del Club Pentatló Torredembarra
Rosa Serelde, responsable del Club Pentatló Torredembarra
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla