Esports
Foto: Terrassa Bonaire
05 de juny del 2023
Mal inici per a les representants del Baix Gaià a la Lliga Espanyola femenina
El Terrassa de Jeroni Rañé, Adriana Pérez i Helena Blanes suma dues derrotes i un triomf davant el Roses Platja de Xènia Casadó, que perd els tres partits
La Primera Divisió Espanyola femenina ha començat aquest cap de setmana amb la primera etapa celebrada a Roses amb representació del Baix Gaià. D’una banda, la poblenca Xènia Casadó defensant la porteria de l’amfitrió, i de l’altra, els torrencs Jeroni Rañé –com a tècnic- i Adriana Pérez, i la creixellenca Helena Blanes, amb el Terrassa Bonaire.

Els dos equips, de fet, s’han enfrontat en la jornada inaugural, amb una victòria per a les del Vallès Occidental per 4-6. Les dues porteres, Casadó i Pérez, han sigut protagonistes amb dos i tres gols, respectivament. La torrenca, de fet, ha anotat les dues dianes decisives.

L’equip de Jeroni Rañé ha tingut menys sort en els dos següents partits en què ha perdut contra el Pozoalbense per 3-5, i el Playas San Javier per 3-4. Mentre que Casadó i les seves companyes també han cedit davant el Playas San Javier per 10-6 i el Melilla per 1-8.

En declaracions al Baix Gaià Esports, Rañé ha explicat que arribaven amb vuit baixes, la qual cosa “ens ha alterat els plans”. Per aquest motiu, i per l’avançament de l’inici de la lliga, ha dit que s’ho han pres com “una primera pressa de contacte”, de cara a la segona i la tercera etapa, que seran decisives.

D’aquesta manera, el Terrassa i el Roses Platja acaben la primera etapa com a vuitè i desè classificat, respectivament. Tots dos intentaran revertir la situació en la segona etapa, que se celebra aquest cap de setmana a Càceres (Extremadura).
Jeroni Rañé, entrenador del Terrassa Bonaire
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla