Esports
Foto: CB Altafulla - BBG
04 de setembre del 2023
Últims dies per inscriure’s en el 3x3 del CB Altafulla – BBG del 9 de setembre
La proposta se celebra enguany en el marc de la Festa Major Petita i inclou les categories Infantil, Cadet, Júnior i Sènior
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) organitzarà el dissabte 9 de setembre, a partir de les 10h, una nova edició del 3x3 de Bàsquet al Pavelló Municipal. Es tracta d’una de les activitats més destacades i amb més tradició en el calendari anual de l’entitat, i per participar-hi cal afanyar-se perquè el període d’inscripció finalitza aquest dimecres dia 6.

La presidenta de l’entitat, Assumpta Tomàs, ha explicat que les inscripcions avancen al ritme habitual de cada any, i que hi ha gent que sempre espera a última hora. Igualment, ha destacat que enguany hi haurà una quota d’equips femenins important.

La competició inclou les categories Infantil (2010 i 2011), Cadet (2008 i 2009), Júnior (2006 i 2007) i Sènior (+18). Els equips, com és habitual, poden ser íntegrament femenins o masculins, o mixtes. El mínim de jugadors per participar són tres, i el màxim quatre. La categoria de l’equip serà la del jugador o jugadora de més edat.

El preu d’inscripció és de 40 euros per equip. Per a més informació, cal enviar un correu a l’adreça electrònica cbaltafulla@gmail.com.
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla - BBG
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla