Esports
15 d'abril del 2015
Llorenç Gómez, autor dels 4 gols de la victòria que dóna al Kristall el títol del Campionat St Petersburg BS Indoor
Des d’aquest dimecres i fins el diumenge, l’equip rus disputa un nou torneig intern de preparació de la temporada oficial
Llorenç Gómez ha iniciat el seu periple rus de la millor manera possible. Ha penjat un nou títol al seu palmarès, el primer amb el seu nou club, el BSC Kristall. Ha estat l’autor, a més, dels quatre gols de la victòria per 4 a 2 contra el Zolotoy que els han permès alçar la copa del Campionat St Petersburg BS indoor 2014-2015.

Una nova fita assolida en la seva carrera esportiva que sembla no tenir límits. Uns èxits que, tot i semblar que arriben sols, tenen al darrera un gran treball i dedicació que han fet que el jugador de Torredembarra esdevingui un dels millors del món en només quatre anys.

Des d’aquest dimecres i fins el diumenge, l’equip rus disputa un nou torneig intern de preparació de la temporada. La competició es divideix en tres grups. El BSC Kristall forma part del Grup A, juntament amb la Selecció de Polònia, l’Elmont de la regió de Moscú, i el Petrogradec de Sant Petersburg.

La temporada oficial, però, no donarà el tret de sortida fins el proper mes de maig. Del 19 al 24 disputarà la primera fase de la Lliga; del 2 al 7 de juny, la Champions (Euro Winners Cup); del 28 de juliol al 2 d’agost, la segona fase de la Lliga; del 26 al 30 d’agost, la tercera fase de la Lliga; del 6 al 13 de setembre, la Gran Final de la Lliga; i del 24 de setembre al 4 d’octubre, la Copa Russa.
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla