Esports
Foto: Club Gimnàstic de Tarragona
30 de juny del 2015
Les renovacions continuen aclaparant el protagonisme al Nàstic
Manolo Martínez i Jean Luc, per dues temporades, i Reina, Marcos, Luismi i Azkorra, per una, han signat la seva continuïtat
Les renovacions continuen aclaparant el protagonisme a Can Nàstic, la màquina segueix funcionant. De renovació en renovació, els de la Budallera s’estan assegurant una base sòlida per encetar el projecte a Segona A. La intenció de l’entitat era apostar per la continuïtat i mantenir el mateix bloc que ha assolit l’ascens de categoria, i no s’ha mogut d’aquesta dinàmica.

Manolo Martínez i Jean Luc defensaran dos anys més l’escut del Nàstic, i Reina, Marcos, Luismi i Azkorra han renovat per una altra temporada. Es tracta d’unes renovacions que s’han de sumar a les recentment tancades de Rocha, Xisco Campos, Pablo Marí o Vicente Moreno com a entrenador.
D’aquesta manera, els grana mantenen jugadors clau a cada posició del terreny de joc, i és el cas de Lago Júnior el que encara té més interrogants sobre la seva continuïtat.

En el món del futbol, la data estipulada on acaben el seu contracte els jugadors és el 30 de juny, el primer final de mes després d’acabar la temporada. És per això que la prioritat era mantenir els qui ja pertanyien al club i, a partir d’aquí, ja és moment de mirar a altres clubs i sondejar el mercat en busca dels millors fitxatges que es puguin realitzar i que siguin viables pel club. Ara són dies de descans, i el primer partit programat per la pretemporada serà el dia 22 de juliol al Nou Estadi contra el Villarreal.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla