24 de maig del 2019
La visita al Vila-seca, un repte per al Juvenil en la penúltima jornada
El Cadet cerca una nova victòria davant el Tencifutbol Tarragona mentre que l’Infantil de Primera visita a un rival directe com el Base l’Arboç
El Juvenil del CE Altafulla va començar francament bé el tourmalet final amb el qual clourà la temporada. L’empat a quatre gols contra la Cultural Bonavista, quart classificat, omple de confiança els jugadors que dirigeix Mohamed Amhadar per visitar aquest dissabte (18:15 hores) el camp del tercer classificat, el Vila-seca.

El conjunt local és un dels aspirants al títol de lliga i l’ascens, tot i que el Salou és el favorit amb 68 punts. El Vila-seca i els Pallaresos tenen 65 i ho tenen molt complicat perquè l’equip salouenc no disputa cap partit exigent en les dues últimes jornades. Entremig de tot això, l’Altafulla pretén aconseguir un triomf de prestigi per seguir en l’equador de la classificació.

Els groc-i-negre, però, han de vigilar amb el màxim golejador del grup, José Mendoza, que amb 32 gols és un dels arguments que ha portat el Vila-seca a la tercera plaça i a perdre només tres partits.

D’altra banda, el Cadet visita aquest dissabte a les 2 del migdia el camp del Tecnifutbol Tarragona, avant penúltim classificat amb 25 punts. Els de José Maria Pinto són favorits, i a més ja saben que el Comitè de Competició els donarà els 3 punts del partit contra el Tàrraco, el qual queda retirat de la competició.

Cal recordar que amb aquestes tres unitats, el conjunt groc-i-negre assoleix la segona posició de forma matemàtica perquè la Floresta descansa aquesta jornada i a l’EFB Calafell li té guanyat el golaverage.

Quant a l’Infantil de Primera, visita diumenge a dos quarts de 8 de la tarda, el camp del Base l’Arboç. Els de Dani García intentaran fer bo el punt obtingut contra el Sant Pere i Sant Pau davant un rival que també està situat en la zona baixa de la classificació amb 33 punts, tres menys que el conjunt tarragoní.