Esports
10 de juliol del 2015
La UD Torredembarra garanteix la continuïtat del primer equip a Primera Catalana la propera temporada
L’entitat ha tancat un acord amb diferents patrocinadors, i ha arribat a un consens amb l’Ajuntament per la gestió de la subvenció
La UD Torredembarra tornarà a ser equip de Primera Catalana la propera temporada. Així ho ha confirmat la nova presidenta de l’entitat, Àngela Pijuan, en una entrevista als micròfons d’Altafulla Ràdio. Un acord del club amb diferents patrocinadors permetrà mantenir, com a mínim, un any més la categoria.

Pintaven bastos per als blanc-i-blaus, però l’esforç de tots aquells que hi estan implicats ha fet possible un canvi de rumb i el manteniment del primer equip, que enguany ha acabat la lliga en cinquena posició. La presidenta ha agraït que molts jugadors s’hagin esperat fins l’últim moment abans de decidir sobre el seu futur, i ha explicat que s’ha arribat a un consens amb l’Ajuntament pel que fa a la gestió de la subvenció.

La voluntat és mantenir al màxim la plantilla de l’anterior temporada, amb algunes incorporacions que estan acabant de lligar. El club manté converses també amb el Nàstic amb la intenció de comptar a meitat de temporada amb algun jugador del filial o del juvenil que pugui reforçar el conjunt.

La UDT treballa també en la configuració de l’equip tècnic. De moment ja han tancat contracte amb el que serà l’entrenador, que faran públic en les properes hores, i el qual arriba amb la intenció de salvar la categoria.

Ara per ara, el futbol base és una altra de les prioritats de l’entitat torrenca. Ha tancat ja els fitxatges de dos coordinadors per aquesta propera temporada, i ha posat en marxa un nou projecte esportiu i social. Volen que la UD Torredembarra es converteixi en una escola de referència al territori amb entrenadors titulats, i en què el teixit social hi jugui un paper important.

Avui a les 7 de la tarda han convocat una reunió informativa a la sala gran del Casal.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla