15 d'abril del 2024
La Torre supera a la Riera amb una remuntada exprés en els darrers minuts (2-1)
El Roda capgira un 0-2 davant el Montblanc i es manté líder empatat a 55 punts amb els torrencs (3-2)
La UD Torredembarra s’ha imposat al CF La Riera en el penúltim derbi del Baix Gaià de la temporada al Grup 17 de Tercera Catalana. El partit ha sigut molt igualat, com era d’esperar per la necessitat de tots dos conjunts, i s’ha decidit en el tram final amb una remuntada exprés dels torrencs i un resultat de 2-1.

Els rierencs han colpejat primer per mitjà de Cristian Ricardo Paredes (78’), i cada minut que passava estaven més a prop de protagonitzar una de les sorpreses de la jornada i assolir un triomf capital per a la salvació. Però els locals s’estan jugant el títol i l’ascens i necessitaven capgirar el resultat, i ho han fet amb els gols de Carlos Guillermo Abularach (86’) i Martí Puig (89’), aquest últim en un servei de falta en els darrers instants.

L’entrenador de la Torre, Jordi Araus, ha destacat que la calor ha condicionat els dos equips en el primer temps. Quant al joc, assegura que els ha mancat profunditat per superar l’entramat defensiu dels rierencs. Quant al segon acte, reconeix que “no hem entrat bé", i realça la fe dels seus jugadors per capgirar la situació i endur-se els 3 punts.

En el temps afegit, els dos equips s’han quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Lucas Ezequiel Bigotti, per part dels locals, i de Jordi Casas, per part dels visitants. Els dos es perdran els duels davant el Montblanc (dissabte, 16h) i l’Atlètic Valls (diumenge, 17h), respectivament, del següent cap de setmana.

EL RODA REMUNTA AL MONTBLANC I CONTINUA LÍDER

La Torre s’havia situat líder de forma provisional, i confiava a acabar la jornada al capdamunt de la classificació perquè quan havia acabat el derbi contra la Riera, el Roda de Berà anava perdent al descans contra el Montblanc per 1-2.

El montblanquí Pol Cidoncha (10’ i 45’) havia situat el 0-2 en el marcador del Municipal de Roda de Berà. Joel Sánchez (45’) ha anotat tot just abans del descans. Un gol important, com també el de l’empat d’Arnau Moya (48’) a l’inici del segon temps. Finalment, Miguel Ángel Contreras (78’) ha culminat la remuntada per deixar al seu equip com a líder.

El Roda i la Torre acaben la jornada empatats a 55 punts a dues jornades de veure’s les cares. En la següent jornada, els rodencs reben el CE Vendrell, a partir de les 17h, confiant que el Montblanc posi en dificultats als blanc-i-blaus.

En la zona baixa de la classificació, la Riera continua avant-penúltima amb 19 punts, dos més que el CF Cunit i tres més que el cuer, la UE Valls ‘B’.