18 de març del 2024
La Torre reacciona a costa del Valls 'B' (0-3)
La Riera cau davant el Vendrell i segueix a prop del descens (0-3)
La UD Torredembarra ha reaccionat i ha tornat al camí dels bons resultats després de dues derrotes, i ho ha fet a costa del cuer del Grup 17 de Tercera Catalana, la UE Valls ‘B’. Dit això, el tècnic Jordi Araus ha reconegut que “el millor ha sigut el resultat” perquè “el partit en general, ha sigut fluix”.

El davanter Guillermo Montserrat (24’) ha fet el 0-1 en l’equador del primer temps, però això no ha ajudat a l’equip a jugar amb la tranquil·litat necessària per imposar el seu joc. De fet, els dos gols restants han arribat ja en els últims minuts de la mà de Ryan El Hamoudi (84’) i Àlex Cruz (89’).

La Torre es manté segona amb 46 punts, a quatre del Roda. El dissabte, a les 17h, rep el CE Altafulla en el gran derbi del Baix Gaià, i que en aquesta ocasió és un partit vital per als locals.

LA RIERA CAU A CASA DAVANT EL VENDRELL

El CF La Riera no ha pogut repetir la sorpresa de la primera volta, i ha cedit davant el CE Vendrell amb un resultat de 0-3. Els rierencs han encaixat el 0-1 de Javier Ramírez (36’) a les acaballes del primer acte, un moment sempre complicat. Ara, el que els ha deixat sense opcions és haver rebut el segon gol de Xavi Moreno (73’) i el tercer gol de Daniel Berbel (78’) en un interval de temps de cinc minuts.

La derrota fa que la Riera baixi a la penúltima posició amb 17 punts, un per sobre del fanalet vermell i del descens. El dissabte vinent, a les 16.30h, té una visita complicada davant el Montblanc.