Esports
17 de juny del 2015
La platja Arrabassada de Tarragona acull aquest diumenge la 2a edició de la Festa de l'Esport
A banda de jocs i tallers esportius per als més petits, com a novetat d’enguany hi haurà una zona per nadons
La segona edició de la Festa de l’Esport de Tarragona 2017 i el Club dels Tarraconins arriba aquest diumenge a la platja de l’Arrabassada. La Festa, que serà d’accés lliure, tindrà un horari de 10 del matí a 2 del migdia, i se situarà a l’espai entre la primera guingueta i la caseta de la Creu Roja de la mateixa platja. Acompanyats per la Nineta i l’Ivori, els més petits de la casa podran gaudir de tallers esportius dins i fora l’aigua, així com d’inflables aquàtics i una activitat de jocs tradicionals.

La Festa s’emmarca en el compte enrere per als Jocs Mediterranis i per aquest motiu molts dels tallers esportius estaran vinculats a disciplines presents als Jocs del 2017. Com a novetats d’enguany destaca la zona per nadons amb activitats dirigides als més petits.

La celebració d’aquesta segona edició de la festa serà possible gràcies a diferents col·laboradors dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i a Creu Roja, ASISA, Ocine, Gascó Joguines, Outlet ocasiones i Bricodepot.

La primera edició, que va tenir lloc l’any passat al voltant de les instal·lacions esportives del Serrallo, va aplegar més d’un miler de persones.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla